logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Blue screeny ,,unexpected store exception" i ,,critical process died"

Kacperrr2 03 Mar 2023 16:39 2901 6
REKLAMA
  • #1 20467886
    Kacperrr2
    Poziom 2  
    Witam
    Mam problem, od pewnego czasu wyskakują mi blue screeny z błędem unexpected store exception i critical process died, zazwyczaj po paru godzinach korzystania z komputera następnie uruchamiam komputer jeszcze raz i po paru godzinach znowu wyskakuje blue screen. Robiłem już całkowity format komputera ale to nie pomogło. Również wpisywałem sfc/scannow w wierszu poleceń ale nic nie wykazywało. Sterowniki zaktualizowane.
    System operacyjny Windows 10
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 20467964
    Kacperrr2
    Poziom 2  
    Blue screeny ,,unexpected store exception

Dodano po 1 [minuty]:

Piszę że niby dobry 83%
  • REKLAMA
  • #4 20468419
    basik
    Poziom 27  
    Ocena: 47
    Przy jakich operacjach najczęściej ten błąd się pojawia ?
    Zamieść pliki z C:\Windows\Minidump
  • #5 20468816
    Kacperrr2
    Poziom 2  
    Nie mam na komputerze folderu Minidump. Blue screeny wyskakują przy zwykłym korzystaniu z komputera nieregularnie raz wyrzuca błąd po godzinie a później komputer potrafi działać 5 godzin bez żadnego błędu. Blue screeny ,,unexpected store exception
  • REKLAMA
  • #7 20468853
    Kacperrr2
    Poziom 2  
    Również nie ma pliku c:\Windows\memory.dmp na komputerze. Opcje zrzutu dopiero włączyłem, czy automatycznie powinien pojawić się folder? Ponieważ u mnie nadal nie ma folderu Minidump Blue screeny ,,unexpected store exception

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłasza problem z niebieskimi ekranami błędów "unexpected store exception" oraz "critical process died" na systemie Windows 10, które występują nieregularnie podczas korzystania z komputera. Pomimo przeprowadzenia formatu systemu i aktualizacji sterowników, problem nadal występuje. Użytkownik nie znalazł folderu Minidump ani pliku memory.dmp, co sugeruje problemy z konfiguracją zrzutów pamięci. Inni uczestnicy dyskusji sugerują sprawdzenie stanu dysku twardego oraz ustawień zrzutów w systemie.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA