Dzień dobry.
Mam pytanie jak nagrywać programy TV ze zwyklej anteny z dachu,
)) chciałabym mieć możliwość nagrywania jednego programu i oglądania drugiego, możliwość nastawienia nagrywania automatycznego seriali... Obsługa dysku twardego o jak największej pojemności... Dobra jakość nagranego materiału i odtwarzanie bez przycięć...
Mam jakiś 10 letni TV Panasonic Vera TX-L32C2BA, który jeszcze chodzi ma HDMI... Więc sprzęt musiałby działać z TV i być przyszłościowy, czyli mieć możliwość w przyszłości oglądania TV z internetu lub kablówki i działać z nowym TV gdyby stary się zepsuł... No i oczywiście nie być drogim.
Może ktoś mógłby podać jakieś modele urządzeń, których mogłabym szukać i na czym miałabym się wzorować i na co zwrócić uwagę przy kupnie sprzętu, parametry i takie tam, o których blondynka nie wie.
)
Dziękuje za wszelkie sugestie i oczywiście za pomoc.
aga
Mam pytanie jak nagrywać programy TV ze zwyklej anteny z dachu,
Mam jakiś 10 letni TV Panasonic Vera TX-L32C2BA, który jeszcze chodzi ma HDMI... Więc sprzęt musiałby działać z TV i być przyszłościowy, czyli mieć możliwość w przyszłości oglądania TV z internetu lub kablówki i działać z nowym TV gdyby stary się zepsuł... No i oczywiście nie być drogim.
Może ktoś mógłby podać jakieś modele urządzeń, których mogłabym szukać i na czym miałabym się wzorować i na co zwrócić uwagę przy kupnie sprzętu, parametry i takie tam, o których blondynka nie wie.
Dziękuje za wszelkie sugestie i oczywiście za pomoc.
aga