Cześć,
Posiadam światełka kulki LED które w pakiecie były z sterownikiem i 6 różnymi trybami pracy. Wczoraj poszło przepięcie na sterownik i po otwarciu widać że elektronika chyba nie przeżyła.
Tak na prawdę zależy mi tylko na trybie światła ciągłego. Chciałem być sprytny i przelutować zasilanie na USB jednak nie poszło. Dlatego też przychodzę do was pomoc. Miał ktoś może podobny problem? Da się to połączyć "na krótko" z pominięciem płytki sterownika? Myślałem też nad wymianą modułu na nowy ale google nie chce współpracować w tym temacie i nic nie mogłem znaleźć niestety.
Pod A i C był podpięty wtyk do sieci i zasilanie na lampki. +, 1, 2 to chyba nastawy od trybów? Przewód z sieci do sterownika jest na całej długości osmolony i raczej do niczego już się nie przyda.
Posiadam światełka kulki LED które w pakiecie były z sterownikiem i 6 różnymi trybami pracy. Wczoraj poszło przepięcie na sterownik i po otwarciu widać że elektronika chyba nie przeżyła.
Pod A i C był podpięty wtyk do sieci i zasilanie na lampki. +, 1, 2 to chyba nastawy od trybów? Przewód z sieci do sterownika jest na całej długości osmolony i raczej do niczego już się nie przyda.