logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Pendrive Silicon Power 16GB zawiesza komputer - odzyskiwanie plików, problem z USB

Anonymousss2112 16 Kwi 2023 12:55 378 2
REKLAMA
  • #1 20542175
    Anonymousss2112
    Poziom 4  
    Pendrive Silicon Power 16GB zawiesza komputer - odzyskiwanie plików, problem z USB
    Witam mam w domu pendrive Silicon Power 16GB, mam na nim ważne bardzo dla mnie pliki, które muszę odzyskać, gdy wkładam pendrive do portu USB, nic się nie dzieje, wchodzę w ten komputer i jest widoczny pendrive lecz nie mogę w niego wejść dopiero po załadowaniu pendrive po kilku minutach staje sie normalnie widoczny, ale nie mogę odtworzyć żadnych plików ani ich przenieść na pulpit bo zwiesza się cały system i nie da się nic zrobić po wyjęciu pendrive problem znika, co mogę zrobić w tym przypadku aby odzyskać pliki?
  • REKLAMA
  • #3 20543417
    kaleron

Specjalista - HDD i odzyskiwanie danych
    Ocena: 2335
    Jeśli nie uda Ci się wykonać kopii posektorowej, prawdopodobnie konieczne będzie wylutowanie pamięci i odczyt zawartości na programatorze.
    Konto firmowe:
    Kaleron sp. z o. o.
    Hirszfelda 4/18, Jelcz-Laskowice, 55-231 | Tel.: 713XXXXXX (Pokaż) | Strona WWW: https://kaleron.pl
REKLAMA