logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Huawei P8 Lite: Odblokowanie konta Google po hard resecie, poradniki i reinstalacja systemu

oudai 21 Maj 2023 10:46 1641 3
REKLAMA
  • #1 20588886
    oudai
    Poziom 3  
    Witam, mam problem z Huawei p8 lite po wykonaniu hard resetu telefon wymaga zalogowania się do konta do którego nie mam już dostępu próbowałem przeróżne poradniki i bezskutecznie zawsze coś szło nie tak i nie da rady tego telefonu odblokować myślałem też aby przeinstalować system ale nie wiem jak się za to zabrać żeby nic nie uszkodzić.
  • REKLAMA
  • #2 20588907
    Adam-T
    Poziom 41  
    Ocena: 1097
    oudai napisał:
    po wykonaniu hard resetu telefon

Jak to zrobileś?
    Albo inaczej zrób tak jak na tym filmie https://youtu.be/zzetVHItHUo
  • REKLAMA
  • #3 20588944
    oudai
    Poziom 3  
    Normalnie zresetowałem tak samo jak na filmie, i teraz zrobiłem to samo kolejny raz i nic się nie zmieniło Huawei P8 Lite: Odblokowanie konta Google po hard resecie, poradniki i reinstalacja systemu Huawei P8 Lite: Odblokowanie konta Google po hard resecie, poradniki i reinstalacja systemu
  • #4 20589126
    winmap
    Poziom 38  
    Ocena: 754
    Jeżeli żadna z metod youtube nie działa a jest ich pełno. Trzeba patrzeć przede wszystkim pod wersję swojego softu, to pozostaje serwis. Nic nie zrobisz. A czy to się opłaca to już też twoja sprawa.
REKLAMA