logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Opel Astra 1.6 - słabe działanie głośników z lewej strony po wymianie radia Delco CDR 500

szpak26 24 Lis 2005 15:26 1718 4
REKLAMA
  • #1 2021932
    szpak26
    Poziom 2  
    Kupiłem radio Delco cdr 500 i słabo slychać z głośników z lewej strony, działa tylko regulacja przód tył i trochę lewo/prawo. Samochód również kupiłem niedawno także nie wiem czy to wina samochodu czy radia, może macie jakiś pomysł na żródło problemu?
  • REKLAMA
  • #2 2021994
    tosiek1
    Poziom 15  
    Ocena: 9
    Witam.A czy jak dluzej pogra sobie to sie nie wylacza calkiem??Sprawdzales czy przewody glosnikowe nie maja przejscia na mase samochodu??Jak gralo wczesniejsze radio moze glosniki sie skonczyly ? Sprobuj sprawdzic te przewody i zrobic podmianke na inne ktore wiesz ze jest sprawne i zobacz efekty.Powodzenia i pozdrawiam

Dodano po 40 [sekundy]:

Witam.A czy jak dluzej pogra sobie to sie nie wylacza calkiem??Sprawdzales czy przewody glosnikowe nie maja przejscia na mase samochodu??Jak gralo wczesniejsze radio moze glosniki sie skonczyly ? Sprobuj sprawdzic te przewody i zrobic podmianke na inne ktore wiesz ze jest sprawne i zobacz efekty.Powodzenia i pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 2022037
    szpak26
    Poziom 2  
    Głośniki grają cały czas, słabo ale grają, nic się nie wyłącza, zrobię tak jak mówisz, dzięki.
  • REKLAMA
  • #4 2024450
    Slawek J
    Poziom 30  
    Ocena: 170
    To radio jest nowe? Bo sugeruje usterke jesdnak odbiornika radiowego.
    Pozdrawiam.
  • #5 2024470
    Jerzy100
    Poziom 22  
    Ocena: 84
    Przełącz lewe głośniki na prawą końcówkę a prawe na lewą. Będziesz wiedział od razu czy to radio czy głośniki.

Pozdrawiam.
REKLAMA