Witam, mam dziwny problem z routerem Huawei B525s-23. Nie był używany jakieś 2 miesiące i teraz nie zapamiętuje ustawień. Po każdym wyłączeniu z prądu wraca do ustawień fabrycznych - włożyłem do niego kartę z telefonu żeby zużyć pakiety, na noc wyłączam. Znalazłem taki temat na forum Orange, ktoś pisał, że naprawa banalna i każdy elektronik sobie poradzi. Ale nie napisał co to jest i co naprawić. W podobnym temacie ludzie proponują szukać baterii i ją wymienić. Router rozebrałem, baterii nie znalazłem.
Przed przerwą w użytkowaniu działał normalnie. Zostawić go i niech pochodzi kilka dni czy to coś poważniejszego? Mam jeszcze starszy B315, tam ustawienia zapamiętuje, ale co dwie godziny się rozłącza i ponownie łączy.
Przeczytałem podobny temat na Elektrodzie Link ale tutaj też tylko gdybanie. Kombinować i wgrywać nowy soft? Skąd go wziąć? Huawei dba o użytkowników tak samo jak ZTE, czyli do momentu zakupu, potem radź sobie sam.
Przed przerwą w użytkowaniu działał normalnie. Zostawić go i niech pochodzi kilka dni czy to coś poważniejszego? Mam jeszcze starszy B315, tam ustawienia zapamiętuje, ale co dwie godziny się rozłącza i ponownie łączy.
Przeczytałem podobny temat na Elektrodzie Link ale tutaj też tylko gdybanie. Kombinować i wgrywać nowy soft? Skąd go wziąć? Huawei dba o użytkowników tak samo jak ZTE, czyli do momentu zakupu, potem radź sobie sam.