Nie pytam jak się wylogować, ale jak zmienić hasło do alarmu.
Wpierw się wyloguj i zobacz czy przy próbie logowania masz monit o podanie hasła - tak ciężko wykonać jedną czynność?
Poza tym musi być opcja zmiany danych i jest tam pozycja Hasło użytkownika.
Trzy posty wcześniej o to pytałeś, i napisałem ci, że nie woła po wylogowaniu o hasło. Nie czytasz tego co się do ciebie pisze. Nie mam opcji zmiany danych, gdyby były nie pytałbym o to. Wygląda na to że nie potrafisz pomóc. W takim razie nie zawracaj głowy.
Już się dowiedziałem !!!
Otóż w przypadku aplikacji na IPHONE, a taki posiadam, należny PRZED ZALOGOWANIEM, przesunąć w lewo pasek lokalizacji ( np. DOM). Wówczas pojawia się możliwość edycji i zmiany danych, w tym hasła. Nigdzie, ale to nigdzie nie ma instrukcji jak to należny zrobić. Na IPHONE nie ma trzech kropek, które są na Androidzie.
Otóż w przypadku aplikacji na iPHONE, a taki posiadam, należy PRZED ZALOGOWANIEM, przesunąć w lewo pasek lokalizacji (np. DOM). Wówczas pojawia się możliwość edycji i zmiany danych, w tym hasła. Nigdzie, ale to nigdzie nie ma instrukcji jak to należy zrobić.
Zarejestruj konto, Zaloguj się i bądź aktywny na forum, a wtedy reklamy nie będą się pojawiać. Otrzymaj punkty za rejestrację oraz odpowiedzi.
Aby zmienić hasło w aplikacji Perfecta Control, użytkownik musi najpierw wylogować się z aplikacji. Następnie, przed ponownym zalogowaniem, na iPhone należy przesunąć w lewo pasek lokalizacji (np. DOM), co umożliwi dostęp do opcji edycji konta, w tym zmiany hasła. Użytkownicy Androida mogą szukać opcji zmiany hasła w menu, które jest dostępne po kliknięciu trzech kropek obok nazwy obiektu. W przypadku braku opcji zmiany hasła, zaleca się aktualizację aplikacji. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.