logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Jak zresetować hasło admina w DVS-NVR0801PoE-D8 bez kontaktu z instalatorem?

tomu123 04 Mar 2024 11:03 2460 3
REKLAMA
  • #1 20989577
    tomu123
    Poziom 9  
    Dzień dobry
    Mam pytanie odnośnie resetu hasła dla konta admin, do którego nie zapisałem hasła.
    Jestem właścicielem rejestratora, zakupiłem go bezpośrednio ze strony DVS, jednak montażem zajęła się osoba, z którą aktualnie nie ma możliwości skontaktowania się.
    Dostęp do tego konta otrzymałem jakiś czas temu od instalatora (wzór) dzięki czemu utworzyłem dodatkowe konto w grupie administrator. Mam pełne uprawnienia do zarządzania urządzeniem z poziomu tego konta, jednak ewentualny reset hasła zmusza mnie do zalogowania się jako admin. Nowo dodane kamery łączą się automatycznie z urządzeniem i w ustawieniach mają już z automatu wpisane dane konta admin.

Czy jest możliwość zresetowania tego urządzenia i skonfigurowania go na nowo bądź odzyskać dostęp do konta admin, abym mógł zostawić je jako jedyne na rejestratorze? Wiem, że jest serwis i usługa jest płatna, ale widziałem tu na forum tematy w których generowane były hasła tymczasowe. Nie wiem czy dotyczyło to starszych urządzeń gdzie rzeczywiście ta opcja działała i czy w moim jest też taka możliwość.

Zbliżenie na rejestrator sieciowy wideo DVS z tabliczką znamionową.
    Zdjęcie ekranu rejestratora z listą użytkowników i opcjami edycji oraz usuwania kont. Ekran konfiguracji konta użytkownika na rejestratorze.
  • REKLAMA
  • #2 20989585
    sosarek

Poziom 43  
    Ocena: 15541
    Owszem - kontakt ze wsparciem DVS Polska - usługa płatna.
    Konto firmowe:
    Z
    Pka, Poznań, 60-850
    Pomogłem? Kup mi kawę.
  • REKLAMA
  • #3 20990245
    tomu123
    Poziom 9  
    Zamykam temat. Serwis DVS wysłał instrukcje jak wykonać reset
  • #4 20990249
    tomu123
    Poziom 9  
    Zamykam temat. Serwis DVS wysłał instrukcje jak wykonać reset hasła.
REKLAMA