Witam,
mam dość poważny problem, mianowicie udostępniałem mieszkanie kiedyś pewnej osobie i od tamtej pory mam problem z komputerem i telefonami. Mianowicie zawsze przy instalacji systemu w tym mieszkaniu instaluje mi jakieś dziwne dyski wirtualne, jakieś funkcje, w które są odpowiedzialne za wymuszenie systemu aby był zdalny. To samo mam z telefonem, zawsze się zaktualizuje sam bez potrzeby, gdzie aktualizacje mam wyłączone. Najlepsze jest to, że pliki aktualizują się do roku 1970
i tak jest przy każdej zmianie telefonu... Strasznie szybko bateria pada... Zauważyłem, że mam jakiś dziwny hotspot w tym mieszkaniu zainstalowany, udało mi się go zablokować, kupiłem specjalną zagłuszarkę wifi i bluetooth, lecz po jakimś czasie już to nie pomagało. Gdzieś prawdopodobnie mam jakieś urządzenie z dziwnymi funkcjami, które mi hakują telefon i komputer. Jak je mogę znaleźć? Jak wejść się do mieszkania, spada też sygnał GSM, tak jakbym miał jakąś jaskółkę. Osoba ta potrafi strasznie blokować sieć Wifi, nie idzie oglądać żadnego filmu, dużo treści jest filtrowana i zmieniana... Ma ktoś może pomysł, co to może być, jak to zablokować lub się tego pozbyć? Sprawę zgłosiłem na policję niedawno, ale jak na razie nic w tym kierunku nie zostało zrobione... Mam tak od ponad 2 lat i delikatnie mam tego dość, że ktoś mnie szpieguje...
mam dość poważny problem, mianowicie udostępniałem mieszkanie kiedyś pewnej osobie i od tamtej pory mam problem z komputerem i telefonami. Mianowicie zawsze przy instalacji systemu w tym mieszkaniu instaluje mi jakieś dziwne dyski wirtualne, jakieś funkcje, w które są odpowiedzialne za wymuszenie systemu aby był zdalny. To samo mam z telefonem, zawsze się zaktualizuje sam bez potrzeby, gdzie aktualizacje mam wyłączone. Najlepsze jest to, że pliki aktualizują się do roku 1970