logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

TeamViewer - Nowy Interfejs - Nowe Cuda - znowu komercja i Migracja

max-bit 08 Kwi 2024 08:19 570 3
REKLAMA
  • #1 21037174
    max-bit
    Poziom 34  
    Ocena: 851
    Pojawiła się nowa wersja Teamviewer-a
    Ktoś zapyta i co ?

Ano Same problemy
    1. Migracja do nowego "zarządzania" niby proste ale po przerzucenia jednego komputera cała ta zafajdana Migracja przestała działać
    I nie wiadomo co dlaczego niby migracja przeszła - ale komputer się oczywiście nie przeniósł nie wiadomo dlaczego żadnego błędu żadnej informacji
    Badziewnie co się zowie, oczywiście jest support ale on nie obsługuje wersji free więc po prostu przysłowiowe "drzewo"

2. Znowu mi wyskoczyło ze aplikacja jest używana do celów komercyjnych co jakiś czas to wyskakuje raz częściej raz rzadziej. (tak wiem wysłałem zgłoszenie że jednak nie)

Być może punkt 1 ma coś z punktem 2 ale to tylko przypuszczenie

Powiem tak syf jakich mało, może (ale tylko może) jak się zapłaci to może pomogą, choć znając dzisiejsze helpdeski - patrz tu :
    Szczególnie przypadki Radzeszów wszelkiej maści
    To jakoś mam i nawet za kaskę grube wątpliwości.

-----------------------------------------------------------------------------------
    Wniosek chyba TeamWiewer wyląduje na śmietniku historii

Chętnie usłyszę propozycje fajnych alternatyw.

AnyDesk ?
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 21037202
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #4 21037238
    glaz
    Poziom 12  
    Ocena: 9

RustDesk: Open Source, wersja Free, płatna Cloud dla węzła i możliwość postawienia własnego węzła pośredniczącego w ruchu (publiczny IP), jak postawię dam znać. Na razie korzystam z wersji free, zero zastrzeżeń. Niech się Any i TV ugryzą w kieszeń.
REKLAMA