W rozwinięciu tego wątku autorstwa @lbelleboni, przedstawiam wersję 2-kanałową, SW02-02. W przeciwieństwie do lbelloni, nie musiałem przecinać żadnych ścieżek RX, ale wydawało się to trochę trudne do zrzucenia / flashowania, nawet przy 115200 bodów z przylutowanymi przewodami, było to trochę... wrażliwe.
Mój przełącznik przyszedł z podobnym/identycznym opakowaniem
i kilka elementów wewnętrznych i moje lutowanie
Załączam fabryczny zrzut niesparowanego firmware'u i zrzut firmware'u.sparowany firmware dump i UART boot log out (z pada TX2) jest:
Następnie sparowałem go z aplikacją Tuya aby zobaczyć jak tam wygląda
Niestety, ta wersja firmware'u nie nadaje się do cloudcuttingu, ponieważ znajduje się na znanej liście poprawek.
Niestety Easy Flasher nie wyodrębnił konfiguracji, ale założyłem, że to dodatkowy przekaźnik i przełącznik do SW02-01 i spróbowałem, jeden kanał zadziałał!
Znalazłem drugi kanał za pomocą wyszukiwarki GPIO, więc ostateczny szablon to
moje autoexec, aby ustawić powersave i nadać przyciskom web gui bardziej znaczące nazwy, aby pasowały do L1/L2 na urządzeniu
Mój przełącznik przyszedł z podobnym/identycznym opakowaniem
i kilka elementów wewnętrznych i moje lutowanie
Załączam fabryczny zrzut niesparowanego firmware'u i zrzut firmware'u.sparowany firmware dump i UART boot log out (z pada TX2) jest:
Kod: Text
Następnie sparowałem go z aplikacją Tuya aby zobaczyć jak tam wygląda
Niestety, ta wersja firmware'u nie nadaje się do cloudcuttingu, ponieważ znajduje się na znanej liście poprawek.
Niestety Easy Flasher nie wyodrębnił konfiguracji, ale założyłem, że to dodatkowy przekaźnik i przełącznik do SW02-01 i spróbowałem, jeden kanał zadziałał!
Znalazłem drugi kanał za pomocą wyszukiwarki GPIO, więc ostateczny szablon to
Kod: JSON
moje autoexec, aby ustawić powersave i nadać przyciskom web gui bardziej znaczące nazwy, aby pasowały do L1/L2 na urządzeniu
Kod: Text