Mam problem z samo zapalającymi się światłami w Corsie d z 2006 roku w wersji essentia światła w losowym momęcie się zapalają i gasną dopiero gdy akumulator się rozładuje lub sam wyłączę, auto ma wyłączoną funkcje follow me home gdyż było podejżenie że ta funkcja nie działa poprawnie. Pierwszy raz same zaświeciły się gdy zostawiłem auto na parkingu w ciepły dzień po powrocie do auta świeciły sie światła wiec je wyłaczyłem i poszłem dalej załatwiać sprawy po powrocie do domu po wyciągnięciu kluczyka światła się nie zgasiły więc znowu je wyłączyłem i przez jakiś czas był spokój ale po jakimś czasie zdażyło się to samo ale w nocy i na następny dzień akumulator się rozładował i po jakimś czasie znowu , wszyslem z pracy i nawet kontrolki się nie zapaliły podejżewałem wtedy żę możliwe że po dłuższej trasie około 100 km gdy akumulator się naładuje następuje jakieś zwarcie i świecą się same światła ale dziś bez powodu nawet po żadnych dłuższych trasach bez nadmiernego ciepła same się zapaliły nie wiem co może to powodować podejżewam komputer który tym steruje lub przekażnik świateł ale może ktoś wie co jest kąkretną przyczyną