logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Radeon RX 6600 i Intel i5 12400F - Komputer zawiesza się i nie uruchamia po 5 piknięciach

XGamer123 11 Cze 2024 20:40 249 1
REKLAMA
  • #1 21115694
    XGamer123
    Poziom 3  
    Cześć
    Ostatnio mam duży problem z komputerem, ogólnie to przedwczoraj włączyłem sobie ea fc grałem i ok 5 minut gra mnie wywaliła do pulpitu i był komunikat od amd że sterownik nie chce się wlaczyc No i chciałem zainstalować nowe sterowniki mimo że je miałem w sensie odinstalowałem je i chciałem jeszcze raz zainstalować ale nagle przy wpisywaniu ekran zaciął się raz później 2 I nagle crash całego pc w sensie miałem ekran tak jakby wszystko zfreezowalo nie miałem żadnego blue screena żadnych kropek na ekranie tylko jakby freez I nie mogłem niczym ruszać i nic zrobić więc stwierdziłem ze wyłączę komputer z guzika po czym chciałem wlaczyc go i sie nie włączył bo 5 razy piknął i trzeba czekać naprawdę pare dobrych minut żeby komputer się włączył próbowałem zresetować sterowniki skrótem klawiszowym ale to nic nie dało nie mam pomysłu może ktoś ma jakiś dobry pomysł
    Z góry dziękuję

Karta to radeon rx 6600
    Procesor Intel i5 12400f

Karta graficzna była wymieniana z rok temu i wszystko wcześniej śmigało teraz pojawił się ten błąd
    Nie wiem co z tym zrobić

Dodano po 13 [minuty]:

I jeszcze pc teraz nie chce się wlaczyc
  • REKLAMA
  • #2 21115831
    XGamer123
    Poziom 3  

Problem rozwiązany wszedłem w panel sterowania w trybie awaryjnym, odinstalowałem AMD, uruchomiłem ponownie, znowu wszedłem w trybie awaryjnym w panelu i tak samo zrobiłem. Działa 😀
REKLAMA