logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Bezprzewodowy czujnik poziomu wody do zbiornika na skropliny z klimatyzacji domowej

kargulzgor 10 Lip 2024 14:03 402 1
REKLAMA
  • #1 21149729
    kargulzgor
    Poziom 2  
    Cześć, szukam jakiegoś smart rozwiązania na przepełnienie pojemnika na wodę z klimatyzacji domowej. Mam wyjście na skropliny na balkonie i często doświadczam sytuacji, że mój zbiornik na wodę się przepełnia, co skutkuje zalewaniem balkonu sąsiada pode mną. Czy ktoś jest w stanie podpowiedzieć, jak rozwiązać taki problem, mianowicie czy jest jakiś czujnik najlepiej bezprzewodowy, który poinformuje mnie, że mój zbiornik jest przepełniony albo prawie przepełniony. Wiem, że są dostępne rozwiązania z czujnikami zalania, ale one działają, jak już woda się wyleje, a ja potrzebuję wiedzieć wcześniej, żeby ten zbiornik opróżnić.
  • REKLAMA
  • #2 21149758
    yanes
    Poziom 33  
    Ocena: 598
    Ale to ty sondę ustawiasz i montujesz w zbiorniku na tej wysokości która ci pasuje i nic nie musi się wylewać. Najtańsze chińskie rozwiązanie działa na aplikacji smart life. https://tiny.pl/dl2bg
REKLAMA