Natrafiłem na dość tanią drukarkę laserową kolorową (urządzenie wielofunkcyjne) BROTHER DCP-L3520CDW. W Mediaexpert jest w tej chwili po 1299zł z możliwością rat 0%. Myślałem nad zakupem do domu do okazjonalnego drukowania czegoś atramentowego, ale ta drukarka z opisu mi się podoba, cenowo też jest akceptowalna. Niestety trudno znaleźć o niej jakieś opinie.
Chodzi mi o coś do drukowania dokumentów oraz zdjęć i do kserowania raz na jakiś czas (przerwy między drukowaniami mogą trwać nawet miesiące). Nigdy nie miałem urządzenia laserowego kolorowego i nie wiem, czego się po tym spodziewać. Jednak z tego, co wiem plusem tego typu urządzeń jest to, że nie wysycha tusz. Nie wiem natomiast, czy taka drukarka obsługuje papier fotograficzny - to byłoby dla mnie ważne.
Możecie poradzić, czy warto kupować takie urządzenie?
Chodzi mi o coś do drukowania dokumentów oraz zdjęć i do kserowania raz na jakiś czas (przerwy między drukowaniami mogą trwać nawet miesiące). Nigdy nie miałem urządzenia laserowego kolorowego i nie wiem, czego się po tym spodziewać. Jednak z tego, co wiem plusem tego typu urządzeń jest to, że nie wysycha tusz. Nie wiem natomiast, czy taka drukarka obsługuje papier fotograficzny - to byłoby dla mnie ważne.
Możecie poradzić, czy warto kupować takie urządzenie?