Aktualizacja oprogramowania
Witam wszystkich posiadam telewizor jak w tytule , problem jest taki iż nie mogę zaktualizować systemu .Po wybraniu opcji aktualizacji przez internet mam kod błędu:800. Ściągnałem oprogramowanie na usb ale nie ma takiej opcji w telewizorze jak aktualizacja z usb.
Dodam że usb sformatowany do FAT plik msd wgrany bez katalogu. Pendrive jest ok bo jak wgram film to działa.
A problem mam taki iż na youtube włączam film 4K a wyświetla mi 720. i nie da się zwiększyć rozdzielczości.(internet szybki w innych urządzeniach w domu wszystko ok)
Przeprowadzam ta instrukcje:
4
Włącz telewizor i podłącz nośnik USB.
5
Wybierz “Ustawienia”.
6
Wybierz “Pomoc techn.”.
7
Kliknij “Aktualizacja oprogramowania”.
8
Wybierz “Aktualizuj teraz”.
Teraz zostaniesz poinformowany o poszukiwaniu połączonego urządzenia USB, do wykonania aktualizacji.
po 8 punkcie jest info błąd800 i nie ma żadnej więcej informacji.
Aktualizacja nie była robiona od zakupu.
Może ktoś z was ma jakiś pomysł jak zaktualizować ?
Pozdrawiam
Witam wszystkich posiadam telewizor jak w tytule , problem jest taki iż nie mogę zaktualizować systemu .Po wybraniu opcji aktualizacji przez internet mam kod błędu:800. Ściągnałem oprogramowanie na usb ale nie ma takiej opcji w telewizorze jak aktualizacja z usb.
Dodam że usb sformatowany do FAT plik msd wgrany bez katalogu. Pendrive jest ok bo jak wgram film to działa.
A problem mam taki iż na youtube włączam film 4K a wyświetla mi 720. i nie da się zwiększyć rozdzielczości.(internet szybki w innych urządzeniach w domu wszystko ok)
Przeprowadzam ta instrukcje:
4
Włącz telewizor i podłącz nośnik USB.
5
Wybierz “Ustawienia”.
6
Wybierz “Pomoc techn.”.
7
Kliknij “Aktualizacja oprogramowania”.
8
Wybierz “Aktualizuj teraz”.
Teraz zostaniesz poinformowany o poszukiwaniu połączonego urządzenia USB, do wykonania aktualizacji.
po 8 punkcie jest info błąd800 i nie ma żadnej więcej informacji.
Aktualizacja nie była robiona od zakupu.
Może ktoś z was ma jakiś pomysł jak zaktualizować ?
Pozdrawiam