logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Heiko Aria - brak reakcji diody WiFi po wymianie routera, jak sparować?

Micho30 06 Lis 2024 10:12 465 2
REKLAMA
  • #1 21291461
    Micho30
    Poziom 10  
    Ocena: 21
    Witam.
    Posiadam kilatyzacje Heiko Aria i wczoraj z powodu awarii wymieniono mi router od internetu co spowodowało rozłączenie z klimatyzacją.
    W/g instrukcji by połączyć musze zresetować ustawienia wifi w klimatyzacji. Robię zgodnie z instrukcja czyli uruchamiam klimatyzacje, ustawiam chodzenie, niski nawiew i 30 stopni i tu powinna zacząć migać dioda wifi a u mnie nic się nie dzieje przez co nie moge sparować urządzenia z siecia.
    Ktoś miał podobnie i sobie z tym poradził?
  • REKLAMA
  • #2 21291702
    sosarek

Poziom 43  
    Ocena: 15479
    Weź jakiś drugi telefon i ustaw w nim hotspot z nazwą i hasłem takimi jakie miał ustawiony stary router.
    Po połączeniu się klimatyzacji z nim w aplikacji wyszukaj nową sieć i połącz się z nią.
    Konto firmowe:
    Z
    Pka, Poznań, 60-850
    Pomogłem? Kup mi kawę.
  • #3 21292893
    Micho30
    Poziom 10  
    Ocena: 21
    Tylko problem jest taki, że mimo robienia zgodnie z instrukcją nie chce mi się uruchomić wifi w samej klimatyzacji. Wiec nawet nie jestem w stanie sprawdzić czy z nowym routerem się połączy.
    W/g instrukcji, żeby wywołać reset wifi i nowe połączenie należy włączyć klime, ustawić nawiew na niski, tryb chłodzenie i temp. na 30 i po tym powinna zacząć migać ikona wifi na klimie a u mnie nic się nie dzieje.
REKLAMA