logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jakie oprogramowanie do LEXIA 3 PP2000 DiagBox Silver

guciofilucio 17 Lis 2024 16:57 4932 3
REKLAMA
  • #1 21306949
    guciofilucio
    Poziom 17  
    Ocena: 41
    Cześć wszystkim
    Zakupiłem interfejs diagnostyczny LEXIA 3 PP2000 CITROEN PEUGEOT Diagbox SILVER na znanym portalu od chińczyka .
    Okazało się że oprogramowanie które dostałem wraz interfejsem jest pirackie .
    Po długim czasie i braku alternatywy postanowiłem uruchomić to oprogramowanie .Antywirus go zablokował zgłaszając wirusy .

Czy ktoś mógłby polecić jakieś niedrogie oprogramowanie obsługujące ten interfejs . Interfejs ma obsługiwać Berlingo z 2010 r .
  • REKLAMA
  • #2 21307321
    cysiekw
    Poziom 42  
    Ocena: 1407
    Zainstaluj diagboxa 7.83 a antywirusem się nie przejmuj dodaj wyjątki zgodnie z tutorialem.
    guciofilucio napisał:

Cóż za przypadek.
    guciofilucio napisał:
    Czy ktoś mógłby polecić jakieś niedrogie oprogramowanie obsługujące ten interfejs
    Nie ma żadnego innego oprogramowania do tego to nie elm.
  • REKLAMA
  • #3 21307879
    siewcu
    Poziom 35  
    Ocena: 457
    guciofilucio napisał:
    Czy ktoś mógłby polecić jakieś niedrogie oprogramowanie obsługujące ten interfejs

Tylko Diagbox. Token na pełny dostęp 45€ za VIN za tydzień.
  • #4 21307982
    Tadas
    Poziom 20  
    Ocena: 53
    Myślę, że nadal możesz wypróbować wersje 7.855 - 8.55. Potem jest 9.68 i tak dalej, aż do 9.1xx

cysiekw napisał:
    Zainstaluj diagboxa 7.83 a antywirusem się nie przejmuj dodaj wyjątki zgodnie z tutorialem.
    guciofilucio napisał:

Cóż za przypadek.

Jeszcze tego nie próbowałem, ale jak będę miał czas to to zrobię, ten kabel powinien współpracować z Actią
    cysiekw napisał:
    guciofilucio napisał:

Nie ma żadnego innego oprogramowania do tego to nie elm.
REKLAMA