Witam! Scooty 10 LITE 2023, po zalaniu kupiłem w końcu nowy wyświetlacz (młody się nie przyznał, że na deszczu stała, serwis zdiagnozował, sfotografował .... ewidentnie widać zalanie), ale po wymianie hulajnoga nie działa, po przytrzymaniu zasilania mruga najniższa dioda naładowania baterii (tak jakby nie była naładowana) i po puszczeniu wszystko gaśnie, napięcie na baterii jest - wskazuje na w pełni naładowaną, na ładowarce też jest ok, reset z trzymaniem hamulca nic nie daje, odłączyłem baterię na ponad 30 min - nic to nie zmieniło ..... nie mam pomysłu, ktoś rozwiązywał taki problem?
AI: Czy sprawdzałeś stan innych komponentów elektronicznych hulajnogi po zalaniu, takich jak kontroler lub silnik?
nie doszedłem do tego, za mało wiem jak to zrobić
AI: Czy na wyświetlaczu pojawiają się jakieś kody błędów lub komunikaty, które mogą wskazywać na problem?
nie ma kodów błędu
AI: Czy sprawdzałeś stan innych komponentów elektronicznych hulajnogi po zalaniu, takich jak kontroler lub silnik?
nie doszedłem do tego, za mało wiem jak to zrobić
AI: Czy na wyświetlaczu pojawiają się jakieś kody błędów lub komunikaty, które mogą wskazywać na problem?
nie ma kodów błędu