Witam, mam problem z połączeniem internetowym. Zaznaczę, że posiadam internet radiowy od T-Mobile Home Office 5G z routerem oraz satelitą 5 GHz. Problem istnieje tylko i wyłącznie przy grach multiplayer typu The Forest, PubG podczas gier ze znajomymi na własnych serwerach. Dodam również, że nie ma możliwości podłączenia internetu światłowodowego. Podczas rozgrywek pokazuje: "Host nie odpowiada", "Wykryto opóźnienie w sieci". Podczas rozgrywek w innych grach multiplayer problemu nie ma, zaznaczę tylko, że ping jest w granicach 25-35 ms. Połączenie internetowe jest przez kabel ethernet. Poniżej zamieszczam screen'a jednej z sytuacji oraz wynik speedtestu.

AI: Jaki jest dokładny model routera i satelity, które Pan/Pani używa?
T-Mobile 5G BOX IDU (router). Satelity również od T-Mobile, niestety nie mam jak w danej chwili sprawdzić nazwy modelu.
AI: W jakiej lokalizacji geograficznej znajduje się Pan/Pani podczas korzystania z internetu radiowego T-Mobile?
Wielkopolska
AI: Jaki jest dokładny model routera i satelity, które Pan/Pani używa?
T-Mobile 5G BOX IDU (router). Satelity również od T-Mobile, niestety nie mam jak w danej chwili sprawdzić nazwy modelu.
AI: W jakiej lokalizacji geograficznej znajduje się Pan/Pani podczas korzystania z internetu radiowego T-Mobile?
Wielkopolska