Cześć, mam problem z rejestratorem Hikvision HWD-5104M. Na początku wszystko ładnie działało, zapisywało się wszystko, a dziś po powrocie słyszałem, że rejestrator co jakiś czas piszczy. Po zalogowaniu się do rejestratora nie ma żadnych nagrań zapisanych z poprzednich dni, a w ustawieniach w sekcji magazyn nie pokazuje mi się żaden dysk ani jakakolwiek pamięć. Mogło dojść do uszkodzenia dysku? Nic w internecie nie znalazłem na ten temat ani w ustawieniach rejestratora. Nic nie było zmieniane w nim. Wymiana dysku pomoże?
AI: Jaki typ i model dysku twardego jest używany w rejestratorze? Czy jest to nowy dysk, czy używany wcześniej?
Dysk jest nowy.
AI: Czy próbowałeś już jakichś kroków rozwiązywania problemów, takich jak resetowanie urządzenia lub podłączenie dysku do innego urządzenia?
Nie.
AI: Jaki typ i model dysku twardego jest używany w rejestratorze? Czy jest to nowy dysk, czy używany wcześniej?
Dysk jest nowy.
AI: Czy próbowałeś już jakichś kroków rozwiązywania problemów, takich jak resetowanie urządzenia lub podłączenie dysku do innego urządzenia?
Nie.