logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie sprzedać akcelerator graficzny 3Dfx Voodoo 1? Retro sprzęt

Ertino 01 Sty 2025 13:12 714 5
REKLAMA
  • #1 21371777
    Ertino
    Poziom 2  
    Witam, chciałbym sprzedać kartę 3Dfx Voodoo 1. Niestety, mam tylko sam akcelerator i nie wiem, w jakim jest stanie technicznym. W internecie znalazłem informację, że jest to A-Trend Helios 3D Voodoo. Gdzie mogę zwrócić się z takim sprzętem, czy są jakieś fora albo strony, gdzie warto udać się z takim sprzętem? Może w Poznaniu, gdzie mieszkam, są jakieś tego typu miejsca? Fajnie, jakby jeszcze zasiliła jakiś retro komputer, a nie przeżyłbym wyrzucenia takiej rzeczy na śmietnik :( .

Dziękuję za wszelką pomoc.

Karta graficzna 3Dfx Voodoo 1 widziana od strony złącza.
    Karta graficzna 3Dfx Voodoo 1 z widocznymi portami VGA i innym złączem.
    Karta graficzna 3Dfx Voodoo 1 na białym tle.
    Kontaktuj się z ogłoszeniodawcą poprzez Prywatną Wiadomość (ikonka PW).
  • REKLAMA
  • #2 21371787
    sosarek

Poziom 43  
    Ocena: 15483
    Wystarczy włożyć do komputera i zobaczyć czy zostanie wykryty na początek.
    Kiedyś byłą giełda komputerowa, teraz masz portale ogłoszeniowe.
    Konto firmowe:
    Z
    Pka, Poznań, 60-850
    Pomogłem? Kup mi kawę.
  • REKLAMA
  • #3 21372281
    Ertino
    Poziom 2  
    Trzeba jeszcze mieć stary komputer :) . W ostateczności wystawię na którymś z portali ogłoszeniowych, bo sam też sprzedaje w ten sposób wiele rzeczy, ale najpierw chciałem spróbować w ten sposób.
  • REKLAMA
  • #4 21378995
    Brivido
    Poziom 34  
    Ocena: 428
    Jak masz fb poszukaj grupy "retro pc", może znajdziesz tam kogoś z poznania. Lub na forum benchmark jest dział retro.
  • REKLAMA
  • #5 21410211
    kiss39
    Poziom 39  
    Ocena: 636
    Ertino napisał:
    Fajnie, jakby jeszcze zasiliła jakiś retro komputer, a nie przeżyłbym wyrzucenia takiej rzeczy na śmietnik .
    Poważnie ? To jesteś w nieświadomości, zostaw sobie tą karte, bo szkoda. Zudo ludzi buduje sobie retro komputery na podzespołach markowych Creative, Yamaha, 3Dfx, SONY,Asus, itp.

cena-600-800zł
    A-Trend Helios 3D Voodoo.

Jak sprzedasz to juz nie kupisz 3Dfx Voodoo w takim stanie. A do karty wystarczy kupic kabel i bedzie działać w platformie Retro PC
  • #6 21437889
    Locutus_pl
    Poziom 16  
    Ocena: 15
    Szkoda, że mam do Ciebie 'krok na mapie' bo bym chętnie sprawdził i ew. zakupił....
REKLAMA