logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Pinnacle Studio 19 - Błąd pliku cabinet i problemy z edytorem tytułów

celgz 02 Sty 2025 20:08 228 4
REKLAMA
  • #1 21373915
    celgz
    Poziom 5  
    Ocena: 11
    Dzień dobry. Pinnacle studio 19 wersja pudełkowa. Gdy włączę : "Znajdź i napraw błędy" otrzymuję taki komunikat: Wymagany plik nie może być zainstalowany, ponieważ plik cabinet D:\64bit\studio\Data 1cab. posiada nieprawidłowy podpis cyfrowy. Może to oznaczać uszkodzenie pliku cabinet. Błąd 0 został zwrócony przez element WinVenfy Trust. Sprawdzam poprawność instalacji, ponieważ są problemy z wyborem koloru czcionki w edytorze tytułów, oraz wybierając przesuwanie tekstu, kolejność liter w napisanym tekście się miesza, tworząc bezsensowne wyrazy. Być może brak wyżej wspomnianego pliku, jest tego powodem. Bardzo proszę o pomoc w tej kwestii. Kazimierz.
  • REKLAMA
  • #2 21374141
    sosarek

Poziom 43  
    Ocena: 15532
    Zainstalowany jest na innym dysku? Czy to tylko partycja na głównym?
    Próba przeinstalowania coś zmienia?
    Konto firmowe:
    Z
    Pka, Poznań, 60-850
    Pomogłem? Kup mi kawę.
  • REKLAMA
  • #3 21374439
    celgz
    Poziom 5  
    Dziękuję bardzo za zajęcie się moim problemem. Program zainstalowany jest na dysku C, bez wydzielania partycji. Program był przeinstalowywany. Przed przeinstalowaniem nie działał edytor tytułów. Po tym zabiegu edytor zaczął działać, lecz jest problem z kolorem czcionki i przesuwaniem tekstu np. z prawej na lewo. Następuje zmiana kolejności liter w wyrazach. Stąd moja próba sprawdzenia instalacji z płyty i wybór opcji "sprawdź i napraw błędy". W toku sprawdzania pojawia się komunikat opisany w poprzednim poście. Pozdrawiam. Kazimierz.
  • REKLAMA
  • #4 21380333
    sosarek

Poziom 43  
    Ocena: 15532
    Czym w takim razie jest dysk opisany jako "D" - nośnikiem instalacyjnym?
    Konto firmowe:
    Z
    Pka, Poznań, 60-850
    Pomogłem? Kup mi kawę.
  • #5 21391442
    celgz
    Poziom 5  
    Przeinstalowałem program. Zainstalowałem poprawki 01, 02. Edytor tytułów działa poprawnie. Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam.
REKLAMA