logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Logitech kamera pokazuje ekran laptopa zamiast obrazu - jak to naprawić?

Norberto87 06 Sty 2025 01:35 192 1
REKLAMA
  • #1 21379381
    Norberto87
    Poziom 1  
    Witam serdecznie!

Piszę do Was z prośbą o pomoc w imieniu koleżanki, w dość nietypowej sprawie!
    Jest streamerką i dziś, po paru miesiącach używania tego samego laptopa/kamery, wystąpił taki błąd:
    - Uruchamiając stronę i włączając tam kamerę, zamiast standardowego obrazu wszyscy "obserwatorzy" widzieli ekran jej laptopa, wszystko to, co wyświetlał jej laptop.
    Próbowałem zmienić ustawienia kamery "jest to Logitech". Została odinstalowana i zainstalowana ponownie, był restart stron z uprawnieniami stron i wszystko na pierwszy rzut oka jest okay. Niestety nie mam na tą chwilę szczegółowych danych dot. oprogramowania Windows, jakie posiada, ani dokładnego modelu kam.
    Wydaje mi się, że w ustawieniach kamery można zmienić właśnie przekazywany obraz ze standardowego na ten "co przedstawia ekran laptopa". Pytanie tylko, gdzie to znaleźć i czy to dobry trop? Prosimy o pomoc. W moim i jej imieniu bardzo dziękujemy za wszelkie podpowiedzi.

Pozdrawiam.

AI: Czy możesz podać dokładny model kamery Logitech, której używa Twoja koleżanka?
    Nie znam na chwilę obecną. Podam, jak będę wiedział.
    AI: Jaki system operacyjny i jego wersja są zainstalowane na laptopie Twojej koleżanki?
    Nie znam na chwilę obecną. Podam, jak będę wiedział.
  • REKLAMA
  • #2 21379591
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Ocena: 10444
    Skoro po reinstalacji nadal jest to samo to moze uzywa dodatkowego oprogramowania typu OBS itp, i tam ma ustawione wyswietlanie pulpitu.
REKLAMA