Napęd NICE HOOP - podłączenie centralki POA3/A
Witam, mam kilka pytań odnośnie podłączenia centralki POA3
- czy obie pary przewodów fotokomórek wpinam w jedno złącze BUS?
- czy do zasilania siłowników 24 V (HO7224 i HO7124) - może być przewód „gruby” 3x2,5 mm² drut?
- jeżeli chcę, aby siłownik HO7224 (ten bez centrali) otwierał się jako pierwszy (a zamykał się jako drugi), powinien być wpięty do zacisku M2 (czyli zamiana zacisków miejscami)? - czy przestawia się zworki na płycie głównej
- ponadto mam dwa sterowniki:
- Proxima
- OXT - Wi-Fi (mam wyprowadzone dodatkowe 220 V pod zasilanie sterownika)
w które pozycję mam je podpiąć.
AI: Jaki dokładnie model napędu NICE HOOP posiadasz? Różne modele mogą mieć różne wymagania dotyczące podłączenia.
Napęd automat NICE HOPP 2x2.5 m / 5 m / na szerokie słupki / zestaw gotowy do montażu
AI: Czy możesz opisać lub załączyć schemat podłączenia, którego obecnie używasz? To pomoże w dokładniejszym doradzeniu.
centralki POA3/A
AI: Jaki dokładnie model napędu NICE HOOP posiadasz? Różne modele mogą mieć różne wymagania dotyczące podłączenia.
Napęd automat NICE HOPP 2x2.5 m / 5 m / na szerokie słupki / zestaw gotowy do montażu
AI: Czy możesz opisać lub załączyć schemat podłączenia, którego obecnie używasz? To pomoże w dokładniejszym doradzeniu.
nice POA3/a
Witam, mam kilka pytań odnośnie podłączenia centralki POA3
- czy obie pary przewodów fotokomórek wpinam w jedno złącze BUS?
- czy do zasilania siłowników 24 V (HO7224 i HO7124) - może być przewód „gruby” 3x2,5 mm² drut?
- jeżeli chcę, aby siłownik HO7224 (ten bez centrali) otwierał się jako pierwszy (a zamykał się jako drugi), powinien być wpięty do zacisku M2 (czyli zamiana zacisków miejscami)? - czy przestawia się zworki na płycie głównej
- ponadto mam dwa sterowniki:
- Proxima
- OXT - Wi-Fi (mam wyprowadzone dodatkowe 220 V pod zasilanie sterownika)
w które pozycję mam je podpiąć.
centralki POA3/A
nice POA3/a