Witam, czy miał ktoś styczność z lampą "Magiczne oko", czyli EM 80?
Chciałbym poprosić o schemat miernika wysterowania do nietypowego wzmacniacza lampowego
AI: Czy możesz podać więcej szczegółów na temat nietypowego wzmacniacza lampowego, do którego potrzebujesz schematu? Na przykład, jaki to model lub jakie ma specyfikacje?
Jest na 4x PCF802 (2 na przedwzmacniacz gramofonowy i 2 na zwykły)
2x PCL805 (wiem, że to lampa odchylania pionowego, ale dlatego że ją znalazłem, postanowiłem zrobić wzmacniacz ze złomu, w sumie znalezisk w piwnicy)
AI: Jakie masz doświadczenie z elektroniką lub wzmacniaczami lampowymi? To pomoże dostosować odpowiedzi do Twojego poziomu wiedzy.
Ze wzmacniaczami półprzewodnikowymi duże, z lampowymi minimalne
Dodano po 37 [minuty]:
Przepraszam, wcześniej źle napisałem model tej lampy, poprawny model to EM 80.
Chciałbym poprosić o schemat miernika wysterowania do nietypowego wzmacniacza lampowego
AI: Czy możesz podać więcej szczegółów na temat nietypowego wzmacniacza lampowego, do którego potrzebujesz schematu? Na przykład, jaki to model lub jakie ma specyfikacje?
Jest na 4x PCF802 (2 na przedwzmacniacz gramofonowy i 2 na zwykły)
2x PCL805 (wiem, że to lampa odchylania pionowego, ale dlatego że ją znalazłem, postanowiłem zrobić wzmacniacz ze złomu, w sumie znalezisk w piwnicy)
AI: Jakie masz doświadczenie z elektroniką lub wzmacniaczami lampowymi? To pomoże dostosować odpowiedzi do Twojego poziomu wiedzy.
Ze wzmacniaczami półprzewodnikowymi duże, z lampowymi minimalne
Dodano po 37 [minuty]:
Przepraszam, wcześniej źle napisałem model tej lampy, poprawny model to EM 80.