Jest plik konfiguracyjny, zrobiłem krok po kroku, czyli wybrałem państwo , operatora komórkowego, nr tel na który mają być wysyłane zdjęcia z kamery oraz adres email, następnie zgodnie z instrukcją zapisałem ten plik na karcie pamięci, którą umieściłem w kamerze. Nic więcej nie było napisane. Na razie niestety kamera nie przesyła zdjęć. Nie można dodzwonić się do dostawcy . Napisałem mu maila.
Dodano po 1 [minuty]:Jak widać na zdjęciach nie ma modelu mojej kamery.?
Dodano po 7 [godziny] 46 [minuty]:Otrzymałem maila od sprzedawcy. Wysłał mi link do strony konfiguracyjnej( www.lesneoko.pl). Tam jest wszytko wyjaśnione . Załączoną płytkę można sobie w buty włożyć. Na stronie jest możliwość stworzenia pliku konfiguracyjnego ( jest opcja wpisania swojego nr tel na który mają być wysyłane zdjęcia ,nazwy operatora oraz maila). Po stworzeniu pliku należy go zapisać na karcie pamięci po wcześniejszej jej sformatowaniu w trybie FAT 32( inaczej nie zapisze się plik). Plikowi należy dodać rozszerzenie .dat. Robiłem z 5 prób aby ten plik wgrać na kartę. W końcu się udało. Następnie kartę wkładamy w kamerę. Kamerę przełączamy w tryb test i czekamy aż się wyświetli nazwa operatora oraz zasięg. Dopiero potem przełączamy w tryb on. Nie polecam tego modelu. Za 100 zł więcej można kupić kamerkę pułapkę z możliwoscią wgrania dedykowanej apki gdzie na opakowania jest kod QR w celu dodania kamery do apki. I mamy podgląd na żywo w telefonie a nie pojedyncze zdjęcia.