Witam. Od dłuższego czasu mam problem z bramą FAAC dwuskrzydłową. Niestety nie wiem, jakie oznaczenie bramy. Od ok. 2 miesięcy, po opadach deszczu lub śniegu, brama się tylko otwierała. Zamknąć już z pilota nie mogłem. Jak się trochę osuszyło, czyli następny dzień był np. bez deszczu, to już można było zamknąć. W obecnej chwili to już nawet nie otwiera, mimo ciepłych i bezdeszczowych dni. Otworzy się tylko, jak odłączę na chwilę zasilanie centralki, ale dalej nie zamyka. Fotki nie świecą i nie cykają. Rozebrałem je, przeczyściłem i nic to nie dało. Centralka 452 MPS. Przekaźnik w środku cyka. Jeżeli są winne fotki, to można je jakoś obejść? Nie znam się wcale na elektronice.

AI: Czy możesz podać dokładny model bramy FAAC, jeśli jest to możliwe do ustalenia?
nie
AI: Czy sprawdzałeś stan okablowania i połączeń, czy są one w dobrym stanie i prawidłowo podłączone?
nie znam się
AI: Czy możesz podać dokładny model bramy FAAC, jeśli jest to możliwe do ustalenia?
nie
AI: Czy sprawdzałeś stan okablowania i połączeń, czy są one w dobrym stanie i prawidłowo podłączone?
nie znam się