logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki robot do mycia okien wybrać? Opinie o Cobbo i inne rekomendacje

cieslakkaja5 07 Kwi 2025 18:26 3576 3
REKLAMA
  • #1 21510733
    cieslakkaja5
    Poziom 2  
    Robot do mycia okien? Jakiej firmy najlepszy? Słyszałam dobre opinie o Cobbo, ale wciąż się zastanawiam.
  • REKLAMA
  • #2 21510762
    cirrostrato
    Poziom 38  
    Ocena: 940
    To taki, że ty leżysz na sofie a on myje okna? Nigdy nie widziałem aby ktoś z zawodowców tego używał, ogromne okna a gość ma wiaderko z chemią, rozmaże na szybach i ma takie szpejo z gumą do ściągania, efekt idealny za grosze.
  • REKLAMA
  • #3 21511666
    cieslakkaja5
    Poziom 2  
    >>21511259 Widzisz a jednak nie :) Zadaje pytania na grupie ponieważ od jakiegoś czasu urządzam dom i poszukuje po prostu porad a tutaj dostaje zazwyczaj sprawdzone i rzetelne informację :) Alę dziękuję, że patrzyłeś na moje wpisy jeżeli masz może do polecenia jakieś rzeczy o które pytałam to śmiało pisz :) Wciąż szukam dobrej frytkownicy jak widziałeś w moich postach a teraz właśnie szukam robota do okien ;)
  • #4 21524763
    roccobaroccoxtb
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    >>21511666
    Już się nauczyłem, że aby nie porysować szyb, to musi być spora ilość wody. Dokładnie tak samo jak w myciu auta – woda, woda, woda – wtedy gwarancja, że lakier nie będzie porysowany, dlatego jak myję okna, to najpierw litry wody, aby zmyć kurz, a następnie wiadro z płynem i mikrofibra – gruba i włochata, aby jakikolwiek zachowany kamyk nie zarysował szyb. Podsumowując: jestem sceptyczny do robotów myjących.
REKLAMA