Czy podpisanie nowej umowy na prąd z "taryfą sprzedawcy" w Tauron na czas nieokreślony to dobre rozwiązanie, czy może mogłem wziąć tę taryfę sprzedawcy na czas określony?
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamPan.Kropa napisał:O tej obniżce cen energii elektrycznej w przyszłości napisałem na wyrost. Też nie wierzę w jej obniżkę.Mam już ileś tam lat. I nie wierzę w żadne obniżki cen prądu. To bardziej jakaś fantazja.
telefonrafala1997 napisał:Nie wiem czy to najlepsza opcja. Mam energię elektryczną z Tauronu w taryfie G11 bez żadnych udziwnień, typu serwisant, itp. od blisko 25 lat. Pomimo iż konsultanci z Tauronu próbowali mnie namówić na umowę na czas określony z różnymi "dodatkami", jak wspomniany serwisant, to nie uległem ich namowom i namowom konsultantów innych sprzedawców energii elektrycznej. Nie zamierzam zmieniać sprzedawcy i umowy na "lepszą" z możliwymi kruczkami bo mogę na tym wyjść jak przysłowiowy "Zabłocki na mydle".Czyli reasumując: taryfa sprzedawcy i umowa na czas nieokreślony. To najlepsza opcja dla zwykłego zjadacza chleba?