logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Zlecę] Pilot do TIRa, wymiana wyświetlacza

MES Mariusz 17 Cze 2025 13:16 315 4
REKLAMA
  • #1 21581832
    MES Mariusz
    Poziom 36  
    Ocena: 222
    Witam

Czy znajdę tutaj chętnego, do którego mogę odesłać klienta?

Ja w tym temacie nie zdziałam już wiele -> https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic4122907.html

Zakupiłem element, ale jak się okazuje było to tylko podświetlanie.
    Kompletnie nie mam pojęcia jakiego typu wyświetlacz (nakładany na to podświetlenie) jest potrzebny.

[Zlecę] Pilot do TIRa, wymiana wyświetlacza

Jeśli ktoś jest w stanie podjąć się tematu, odeślę / powierzę klienta w dobre ręce.
  • REKLAMA
  • #2 21581868
    Mateusz_konstruktor
    Poziom 37  
    Ocena: 1103
    MES Mariusz napisał:
    Ja w tym temacie nie zdziałam już wiele -> https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic4122907.html

Kolego. Uzupełnił w tamtym wątku dane: model i nazwę producenta. Wtedy będzie można podjąć próby zidentyfikowania protokołu komunikacji i inne istotne szczegóły techniczne. Pozwoli to odnaleźć oryginał lub zamiennik.

MES Mariusz napisał:
    Czy znajdę tutaj chętnego, do którego mogę odesłać klienta?

Ile wynosi budżet?
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 21581891
    MES Mariusz
    Poziom 36  
    Ocena: 222
    Zgodnie z prośbą dorzuciłem kilka zdjęć.
    Nie wiem, czy pomocne, bo internet tego urządzeni nie zna.

Budżet możliwe, że całkiem spory, ale to już bym usiał klienta do kogoś bezpośrednio odesłać, żebyście już między sobą dogadali szczegóły.

Dodano po 3 [minuty]:

>>21581883 >>21581883 >>21581883
    Skoro podświetlanie i wyświetlacz sprzedawane są oddzielnie, to pytanie, czy to jest jeden typ wyświetlacza, czy istnieje milion z odmiennymi znakami, polami ciekłokrystalicznymi itp?

Z drugiej strony, skoro graficzny, to jest szansa, że to ten sam. Tylko czemu podświetlenie sprzedawane oddzielnie. No nie ważne, może ten typ tak ma.
  • #5 21582254
    tolo
    Poziom 35  
    Ocena: 1172
    Jeżeli aktualne to mogę się podjąć naprawy.
REKLAMA