logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Peugeot 307cc 2005 – losowe nieotwieranie szyb przednich, wymienione BSI i sterowniki

wroblewskimarcin100 12 Lip 2025 09:30 123 1
REKLAMA
  • #1 21604453
    wroblewskimarcin100
    Poziom 2  
    Witam, mam problem z szybami przednimi Peugeot 307CC 2005 rok. Co któryś raz nie otwiera się szyba prawa albo lewa, albo obydwie naraz. Walczę już z tym dwa miesiące. Wymieniłem najpierw sterownik drzwi kierowcy, później panel sterujący szybami (przyciski), a teraz wymienili mi BSI i dalej to samo. Wiązki kabli mi przejrzeli. Czy jest jeszcze gdzieś jakiś główny przekaźnik tylko od szyb? I jeszcze jedno pytanko: tylna szyba często działa dziwnie, po kawałku się domyka, ale ona tak już od początku działa, a reszta szyb działała normalnie.
    AI: Czy zauważyłeś, czy problem z szybami pojawia się w jakichś konkretnych sytuacjach – np. po deszczu, rano, po dłuższym postoju albo podczas jazdy?
    Po czwartym razie próby otwarcia i zamknięcia szyb.
    AI: Czy po tym, jak szyby się nie otwierają, pojawiają się jakieś błędy na desce rozdzielczej albo coś wychodzi na komputerze diagnostycznym?
    Nic się nie pojawia, nawet przy podłączonym komputerze.
  • REKLAMA
REKLAMA