>>21627113 Zmieniłem w rejestrze u mnie z dysku D\obrazy\Camera Rool na C\obrazy\Camera Roll. Teraz zapisuje już na dysku C ale nie pod tą lokalizacją co powyżej tylko pod C\ user\Appdata\Roaming\Micersoft \Windows\Libraries\CameraRoll.Aha nadmieniam że odinstalowałem aplikację aparat i usunąłem poprzednie klucze do zapisywania zdjęć. Prześlę może zdjęcie czy tak ma w rejestrze ma wyglądać lokalizacja plików w rejestrze pod tym kluczem. A swój kucz w którym dokonałem zmian zaznaczyłem niebieską strzałką z litery D na C
Dodano po 7 [minuty]:
Matuzalem napisał: Coś ma Pan nie tak z systemem, bo lokalizacja - we wskazanych folderach - jest dostępna bezpośrednio spod PPM Właściwości.
ma Pan rację ale nie będę się wracał do windows10 za dużo nerwów mnie to kosztowało. Update jest na zielono aktualizacje pobiera bez problemu jedyny błąd to w zabezpieczenie systemu jest związany zabezpieczeniem windows i integralność pamięci jest wyłączona ale to było do przewidzenia bo w windows 10 dodałem klucz żeby nie sprawdzał procesora i TPM podczas instalacji do windows 11 i teraz to brak opcji lokalizacja pod danym folderem w właściwościach
Dodano po 1 [godziny] 3 [minuty]:
Trochę obszedłem problem z lokalizacją i dodałem skrót z lokalizacji zapisywania plików czyli zdjęć z Aparatu, do C- Obrazy-CamerRoll i wszystko się poprawnie wyświetla, ale fakt jest faktem że z moim systemem szczególnie z rejestrem jest coś nie tak, i nadal brak opcji lokalizacji we właściwościach folderu, jakby tak dało radę zresetować rejestr ?