Witam serdecznie, chciałbym podłączyć moduł WiFi OXT Mini bezprzewodowy Tuya do napędu BFT Deimos Ultra BTA600 i nie wiem, jak podłączyć kabelki. Czy ktoś już takie coś podłączał? Jeśli tak, proszę o poradę, które wyjścia ze sobą połączyć, lub — najlepiej — o schemat takiego połączenia, ponieważ jestem amatorem w elektryce 🙂. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
AI: Czy masz może instrukcję obsługi lub schemat podłączenia zarówno napędu BFT Deimos Ultra BTA600, jak i modułu WiFi OXT Mini Tuya? Jeśli tak, czy możesz wrzucić zdjęcia lub skany tych fragmentów?
AI: Do czego dokładnie chcesz używać tego modułu WiFi – czy chodzi tylko o zdalne otwieranie/zamykanie bramy, czy też o monitorowanie jej stanu?
Chcę użyć tylko do zdalnego otwierania i zamykania bramy.
AI: Czy masz może instrukcję obsługi lub schemat podłączenia zarówno napędu BFT Deimos Ultra BTA600, jak i modułu WiFi OXT Mini Tuya? Jeśli tak, czy możesz wrzucić zdjęcia lub skany tych fragmentów?
AI: Do czego dokładnie chcesz używać tego modułu WiFi – czy chodzi tylko o zdalne otwieranie/zamykanie bramy, czy też o monitorowanie jej stanu?
Chcę użyć tylko do zdalnego otwierania i zamykania bramy.