Cześć, może ktoś pomoże, bo mój syn w rozpaczy
. Mamy w domu auto sterowane. Próbowałem naładować akumulatorki, ale się nie udało (myślałem, że padły), więc kupiłem drugie, większe. Niestety nie mogę odnaleźć, co to było, bo nie ma oznaczeń. W każdym bądź razie auto pojeździło, i tych też nie mogę naładować. Ktoś poradzi, o co chodzi? W załączeniu zdjęcia akumulatorów, kabla i ładowarek, jakie mam. Generalnie powinna się świecić dioda podczas ładowania na końcu kabla. Niestety nic takiego się nie dzieje.
AI: Czy możesz podać markę i model auta oraz ładowarki (jeśli gdzieś są oznaczenia, np. na spodzie lub na opakowaniu)?
Seek concept
AI: Czy próbowałeś podłączyć ładowarkę do innego portu USB albo innego zasilacza (np. ładowarki od telefonu, komputera)? Jeśli tak, czy dioda wtedy też się nie świeci?
Tak, do innej ładowarki.
AI: Czy możesz podać markę i model auta oraz ładowarki (jeśli gdzieś są oznaczenia, np. na spodzie lub na opakowaniu)?
Seek concept
AI: Czy próbowałeś podłączyć ładowarkę do innego portu USB albo innego zasilacza (np. ładowarki od telefonu, komputera)? Jeśli tak, czy dioda wtedy też się nie świeci?
Tak, do innej ładowarki.