W zasadzie to ma - podobno są dwa wentylatory wciągające dołem powietrze. A AIO jest skonfigurowane na wylot. Więc o ile nogi tej obudowy nie są za niskie, to powietrza powinno być dosyć.
Z drugiej strony bym spróbował odwrócić ciąg wentylatorów AIO i ustawić je tak, żeby ciągnęły powietrze z zewnątrz i dmuchały nim jednak do obudowy. Ciekawy jestem, czy byłaby jakakolwiek zmiana, czy w ogóle ledwo zauważalna.
Co do chłodzenia to ciężko mi się wypowiedzieć, nigdy tego modelu nie miałem. Opinie o nim są takie, że działa prawidłowo, może nie jest zbyt ciche, ale generalnie robi mniej więcej zgodnie z przewidywaniem co do niego należy, a jako żę bez problemu na AIO byłem w stanie sześciordzeniowe procesory grzać do ponad 70, pewnie nawet 75 stopni, to nie sądzę, żeby to 80 stopni było czymś dziwnym w tym ustawieniu.
Dodano po 6 [minuty]: Kasek21 napisał: To tam praktycznie nie ma skąd brać chłodnego powietrza do chłodzenia procesora.
Powinna mieć. Jeśli dobrze zidentyfikowałem tę obudowę, to ma ona wymiary:
Width 275 mm
Depth 330 mm
Height 305 mm
Góra nie ma znaczenia, bo z wierzchu jest blacha i szyba, jedno i drugie bez wycięć. Szerokość 275, więc 6 centymetrów zostaje marginesu, jeśli się obudowę przesunie w lewą stronę. Głębokość na styk, ale to bez znaczenia, bo tył tych regałów wygląda na otwarty, więc jeśli nie jest to przykręcone do ściany, tylko stoi chociaż 2-3 cm od niej, to już nie powinno być problemu.