Witam, mam problem z aktywowaniem funkcji furtki w napędzie BFT Deimos Ultra BTA 600. Podczas pierwszego kodowania oryginalnych pilotów Mitto Cool zakodowałem otwarcie bramy na drugim przycisku, tym po prawej. Z innego mojego postu dowiedziałem się, że gdybym zakodował pierwszy przycisk po lewej stronie, to z automatu miałbym funkcję furtki na drugim przycisku, tym po lewej. Więc postanowiłem usunąć wszystkie piloty i dodałem ponownie, kodując je już na pierwszym przycisku po lewej stronie, niestety drugi przycisk po prawej stronie nie reaguje na funkcję furtki. Wziąłem więc, wszedłem w funkcję radio — dodanie drugiego przycisku — i zakodowałem prawy przycisk, ale niestety słyszę tylko pstryknięcie w napędzie i nic się nie dzieje. Proszę o radę, jak aktywować funkcję furtki. Pozdrawiam 🙂
AI: Czy w ustawieniach centrali sterującej napędu masz aktywowaną funkcję furtki (przejścia dla pieszych) i przypisane odpowiednie wyjście do tej funkcji?
Nie wiem
AI: Czy próbowałeś uruchomić funkcję furtki bezpośrednio z poziomu przycisków na centrali (nie pilotem) i czy wtedy napęd reaguje prawidłowo?
Nie wiem, jak to zrobić
AI: Czy w ustawieniach centrali sterującej napędu masz aktywowaną funkcję furtki (przejścia dla pieszych) i przypisane odpowiednie wyjście do tej funkcji?
Nie wiem
AI: Czy próbowałeś uruchomić funkcję furtki bezpośrednio z poziomu przycisków na centrali (nie pilotem) i czy wtedy napęd reaguje prawidłowo?
Nie wiem, jak to zrobić