Winora Manto 7 TranzX 40 V martwy
Witam, niedawno kupiłem w/w rower. Problem jest taki, że rower jest martwy. Nie reaguje na włączenie. Posiada silnik centralny.
Mierzyłem baterię, pokazuje 45 V.
Obstawiam sterownik lub połączenia między baterią a sterownikiem.
Jest to świeżo kupiony rower na niemieckiej aukcji.
Czy jest możliwość założenia nieoryginalnego sterownika, który jest poza silnikiem?
Czytałem, że sterowniki w tych rowerach są zintegrowane z silnikiem.
Po podpięciu pod ładowarkę podejmuje ładowanie.
Jakie rozwiązania proponujecie?
AI: Czy sprawdzałeś dokładnie wszystkie połączenia i przewody między baterią, sterownikiem a silnikiem? Nie ma nigdzie luzów, śladów korozji lub uszkodzeń?
Tak, sprawdzałem połączenia
AI: Czy po próbie włączenia roweru pojawiają się jakiekolwiek kody błędów na wyświetlaczu, diody migają lub są inne objawy (np. dźwięki, błyski)?
Nie ma reakcji
Witam, niedawno kupiłem w/w rower. Problem jest taki, że rower jest martwy. Nie reaguje na włączenie. Posiada silnik centralny.
Mierzyłem baterię, pokazuje 45 V.
Obstawiam sterownik lub połączenia między baterią a sterownikiem.
Jest to świeżo kupiony rower na niemieckiej aukcji.
Czy jest możliwość założenia nieoryginalnego sterownika, który jest poza silnikiem?
Czytałem, że sterowniki w tych rowerach są zintegrowane z silnikiem.
Po podpięciu pod ładowarkę podejmuje ładowanie.
Jakie rozwiązania proponujecie?
AI: Czy sprawdzałeś dokładnie wszystkie połączenia i przewody między baterią, sterownikiem a silnikiem? Nie ma nigdzie luzów, śladów korozji lub uszkodzeń?
Tak, sprawdzałem połączenia
AI: Czy po próbie włączenia roweru pojawiają się jakiekolwiek kody błędów na wyświetlaczu, diody migają lub są inne objawy (np. dźwięki, błyski)?
Nie ma reakcji