Witam. Honda Accord VI 1.8 benzyna-gaz 2000 rok. Mam pytanie, może ktoś odpowie, a mianowicie wyciągnięty był aparat zapłonowy i został on ponownie włożony/zapłon raczej się nie może przestawić, jak wszedł i odpalił?/i teraz nie jestem pewny, czy dobrze przewody są założone na świece, chodzi o kolejność, bo jak odpaliłem auto, to check silnika się zapalił i silnik chodzi jak traktor, tak jakby nie palił na któryś gar. Nadmieniam, że wymieniane było kompletne sprzęgło/na lewarkach na chodniku, dojście słabe, gimnastyki w pip/, ale przed tą wymianą silniczek pracował równo, kontrolka check się nie paliła. Co może być? Jak sprawdzić te przewody kolejność od aparatu do świec???
AI: Masz może jakiś schemat kolejności zapłonu albo próbowałeś już jakąś kolejność przewodów? Czy chodzi Ci tylko o podanie prawidłowej kolejności od aparatu do świec?
Kolejność
AI: Masz może jakiś schemat kolejności zapłonu albo próbowałeś już jakąś kolejność przewodów? Czy chodzi Ci tylko o podanie prawidłowej kolejności od aparatu do świec?
Kolejność