dontonico napisał:Ten zestaw Deco więcej po Wi-Fi nie umie.
Ani po przewodzie też, bo ma porty tylko gigabit.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamdontonico napisał:Ten zestaw Deco więcej po Wi-Fi nie umie.
Mickdundee napisał:Zyxel EX5601-T1 jest przystosowany do 2,5 Gbit podłączony do Deco X1500, ale dlaczego jak wejdę na dole na router to nadal mam 800 mbps
Mickdundee napisał:Dzisiaj złapałem na górze 135 kbps, co mi w zupełności wystarczy.
ArnoId napisał:Wydaje mi się, że to zwykły troll.
dontonico napisał:Bo taką zabawkę tplinka sobie zafundowaleś. Ten zestaw Deco więcej po Wi-Fi nie umie.
Mickdundee napisał:Tak dla jasności, to jak wejdę osobno na Zyxel EX5601-T1 (bez wchodzenia na Deco) też mam max 800 mbps, gdzie ten router ma przepustowość 2500 mbps zgodnie z instrukcją.
Mickdundee napisał:Tak dla jasności, to jak wejdę osobno na Zyxel EX5601-T1 (bez wchodzenia na Deco) też mam max 800 mbps, gdzie ten router ma przepustowość 2500 mbps zgodnie z instrukcją. Proponuje, czytaj temat ze zrozumieniem...
Mickdundee napisał:Proponuje, czytaj temat ze zrozumieniem...
dontonico napisał:Stopami czy jakimś urządzeniem? Może to urządzenie więcej nie umie.
Mickdundee napisał:Ookla speed test
roman106 napisał:Mickdundee napisał:Dzisiaj złapałem na górze 135 kbps, co mi w zupełności wystarczy
Świetnie, więc temat można zakończyć. Klient zadowolony.
IC_Current napisał:Masz sprawdzić, podłączając klienta PRZEWODEM do Zyxela
Mickdundee napisał:narażając się na możliwość przebicia spirali do ogrzewania podłogowego
Mickdundee napisał:mam 2,5Gbit, ale co mi po tym jak ja chcę tyle po Wifi
Mickdundee napisał:Przeczytaj dokładnie co napisałeś kolego i zastanów się czy pomagasz czy szkodzisz?