Cześć, czy jest tu ktoś na grupie, kto używa interfejsu diagnostycznego Maxi ECU z głowicą 4 generacji? Myślę nad zakupem, ale bardziej skłaniam się w stronę Launch X431 Pro TT. Co było by lepsze? Ma ktoś doświadczenie z Maxi ECU?
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamkwok napisał:Jeśli masz wersję programu 3.0 no to przecież jest aktywna pomoc techniczna . Zrób zgłoszenie problemu przez konto użytkownika . Przecież założyłeś . Zrobić LOG podczas aktywnego połączenia ze sterownikiem , opisać problem i wysłać . Robiłem tak kilka razy . Poprawiali , na koncie umieszczali do pobrania wersję beta programu z prośbą o przetestowanie i informację zwrotną . Poprawiali .....tylko że to było z programem 2.0 . Przy 3.0 to już chyba nie halo . Ostatnie zgłoszenie problemu wysłałem w styczniu tego roku i do dzisiaj nie otrzymałem odpowiedzi . Chyba że jednak poprawili a ja od tej pory nie miałem takiego auta i z tym problemem .Na początku było widać większość parametrów i nr-y błędów bez opisu. Po aktualizacji opisy są ale nieczego z parametrów nie czyta
matijas1994 napisał:Delphi ds150