Cześć, mam problem z elektronarzędziami Parksaida. Popsuł mi się włącznik od szlifierki PPWSFA 20-Li C4. Da się włączyć, można wybrać kierunek obrotów i szybkość obrotową. Ale przy próbie uruchomienia albo nic się nie dzieje, albo urządzenie się wyłącza. Sam włącznik ma symbol SH-YB055-KEY E503141. Producent, firma Grizzly (tools) praktycznie nie przewidziała sprzedaży części zamiennych, a sama szlifierka jest prawie nowa i mi odpowiada. Żal wyrzucać. Więc szukam jakiegoś dostawcy, u którego mógłbym kupić taki włącznik. Na Temu nie znalazłem. Może Wy coś podpowiecie, gdzie szukać tego ustrojstwa.
Masz może numer IAN tej szlifierki z tabliczki znamionowej albo instrukcji? W Parkside to często ułatwia namierzenie właściwej części.
IAN: 472004
W jakim kraju chcesz to kupić (Polska / UE / coś spoza UE)? Łatwiej będzie podać konkretne źródła.
Kraj zakupu dowolny, preferuję Polskę.
Masz może numer IAN tej szlifierki z tabliczki znamionowej albo instrukcji? W Parkside to często ułatwia namierzenie właściwej części.
IAN: 472004
W jakim kraju chcesz to kupić (Polska / UE / coś spoza UE)? Łatwiej będzie podać konkretne źródła.
Kraj zakupu dowolny, preferuję Polskę.