Mam problem z odpaleniem Daevo kalosa 1,4 benzyna 2004 rok , po wymianie filtra paliwa nie mogę odpalić , zaskoczył na chwilę na plaka , ale na benzynie nie odpala . Jest w nim również gaz i to automat więc fajnie nim śmigać po mieście . Czy można odpalać go na gazie ? chyba nie bo na gaz przełączał po nagrzaniu się , może ktoś kumaty mnie oświeci co zrobić , holować go nie bardzo bo to automat . Będe bardzo wdzięczny za jakieś sugestie i pomoc .
Filtr paliwa na pewno założony jest w dobrą stronę (zgodnie ze strzałką), i czy po przekręceniu zapłonu słychać przez 2–3 sekundy pompę paliwa z tyłu auta?
Filtr paliwa poprawnie założony bo jest powrót paliwa do zbiornika .
Jaką masz dokładnie instalację LPG/sterownik albo chociaż jaki przełącznik w kabinie — i czy wiesz, czy ta instalacja ma awaryjne odpalanie na gazie?
AC STAG 300
Filtr paliwa na pewno założony jest w dobrą stronę (zgodnie ze strzałką), i czy po przekręceniu zapłonu słychać przez 2–3 sekundy pompę paliwa z tyłu auta?
Filtr paliwa poprawnie założony bo jest powrót paliwa do zbiornika .
Jaką masz dokładnie instalację LPG/sterownik albo chociaż jaki przełącznik w kabinie — i czy wiesz, czy ta instalacja ma awaryjne odpalanie na gazie?
AC STAG 300