Witam,
Posiadam miniaturową kamerę Wi-Fi JXLpro AT19 z układem BK7252NQN481 i pamięcią flash o pojemności 2 MB.
Podczas aktualizacji OTA za pośrednictwem aplikacji JXLpro kamera zrestartowała się w trakcie aktualizacji, co spowodowało uszkodzenie oprogramowania sprzętowego.
Dziennik rozruchu pokazuje:
sw_ver = 3.00.21.03_250425
cloud: prod.glbs.xcthings.com
did: PPAT19002532490D45
MAC: C8478C04DB88
Partycja aplikacji jest nienaruszona pod adresem 0x11000, kamera uruchamia się, ale kolory obrazu są nieprawidłowe (niebieski zmienia się w różowy), przełączanie podczerwieni nie działa, a ustawienia nie są zapisywane.
Czy ktoś posiada zrzut pamięci flash dla modelu AT19 lub podobnej kamery xcthings/JXLpro opartej na układzie BK7252N?
W razie potrzeby mogę udostępnić mój aktualny zrzut.
Dziękuję!
Dodano po 5 [minutach]:
Ważna poprawka: To NIE jest zwykła mini kamera A9.
Jest to kamera PTZ typu żarówka/lampa (wkręcana do gniazda E27).
Posiada silniki obrotu i pochylenia sterowane za pomocą aplikacji.
Aplikacja: JXLpro, nazwa urządzenia: AT19
Ten sam układ BK7252N, 2 MB pamięci flash, chmura xcthings.
Szukam zrzutu pamięci flash dowolnej podobnej kamery PTZ w formie żarówki opartej na układzie BK7252N i platformie xcthings/JXLpro.
Posiadam miniaturową kamerę Wi-Fi JXLpro AT19 z układem BK7252NQN481 i pamięcią flash o pojemności 2 MB.
Podczas aktualizacji OTA za pośrednictwem aplikacji JXLpro kamera zrestartowała się w trakcie aktualizacji, co spowodowało uszkodzenie oprogramowania sprzętowego.
Dziennik rozruchu pokazuje:
sw_ver = 3.00.21.03_250425
cloud: prod.glbs.xcthings.com
did: PPAT19002532490D45
MAC: C8478C04DB88
Partycja aplikacji jest nienaruszona pod adresem 0x11000, kamera uruchamia się, ale kolory obrazu są nieprawidłowe (niebieski zmienia się w różowy), przełączanie podczerwieni nie działa, a ustawienia nie są zapisywane.
Czy ktoś posiada zrzut pamięci flash dla modelu AT19 lub podobnej kamery xcthings/JXLpro opartej na układzie BK7252N?
W razie potrzeby mogę udostępnić mój aktualny zrzut.
Dziękuję!
Dodano po 5 [minutach]:
Ważna poprawka: To NIE jest zwykła mini kamera A9.
Jest to kamera PTZ typu żarówka/lampa (wkręcana do gniazda E27).
Posiada silniki obrotu i pochylenia sterowane za pomocą aplikacji.
Aplikacja: JXLpro, nazwa urządzenia: AT19
Ten sam układ BK7252N, 2 MB pamięci flash, chmura xcthings.
Szukam zrzutu pamięci flash dowolnej podobnej kamery PTZ w formie żarówki opartej na układzie BK7252N i platformie xcthings/JXLpro.