logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Dlaczego nie odbieram kanałów Cyfrowego Polsatu przy dobrej pogodzie?

kiko1 28 Gru 2005 13:23 3462 5
REKLAMA
  • #1 2122566
    kiko1
    Poziom 14  
    Ocena: 8
    witam ! zauważylem ze od pewnego czasu niektóre programy ( 1,2 polsat sport , disqovery..) w czasie gdy niema pogody tj. deszcz snieg,nie moge odbierac ,niewiem jaka to moze byc przyczyna bo jak pamietam takie warunki atmosferyczne nie przeszkadzały w odbiorze wczesniej???? dzieki za pomoc !!1
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 2122834
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 2122880
    humek
    Poziom 32  
    Ocena: 164
    albo koleo Ci sie antena troszke przestawiła i nie odbiera juz z takim poziomem sygnału z hotbirda i mała chmurka ,deszcz o tyle pogarsza poziom sygnału ze odbiornik juz nie jest w stanie odbierac.
  • REKLAMA
  • #4 2125424
    Shellinka
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    spróbuj też wyjąć kartę i włożyć ją ponownie jak znów pojawi się problem. Słyszałam, że często pojawiają się problemy, że nie odbiera programów i facet ze sklepu tak mi poradził. Jak kupiłam polsat, to nie miałam wszytskich programów, wkurzyłam się i zadzwoniłam do Warszawy, a oni mi powiedzieli, że mam poczekać, bo w ciągu 24 godzin sam powinien się odblokować. Zadzwoniłam potem do sklepu, że mnie o tym nie poinformowali, a on na to, że mam wyjąć i włożyć kartę ponownie, bo często taki problem występuje. I zadziałało, a tak był czekała 2 dni bez kanałów :!:
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #5 2126237
    yangshuo
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    Panowie i panie, racje ma pan wojtek! mialem taki sam problem, zrobilem tak, jak w linku od wojtka i zadzialalo. Polsat zmienil transporder, stary juz nie dzialal jak trzeba. To wylaczanie TVP i innych bylo testem, od dzis ma to nastapic na stale, wiec radze zrobic tak, jak jest napisane w linku.

pozdrawiam

blofeld
  • Pomocny post
    #6 2127859
    pajo21
    Poziom 35  
    Ocena: 173
    poszukaj kanałow na innych transporderach i bedzie działać
REKLAMA