logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Identyfikacja autoalarmu w Honda Civic 1997 z pilotem PRESTIGE

netmagic 25 Kwi 2003 09:18 2944 2
REKLAMA
  • #1 197416
    netmagic
    Poziom 2  
    Witam

Wiem ze moze za duzo wymagam i nie jest to forum jasnowidzow :) ale mam taki problemik.
    Mianowicie czy ktos moglby pomoc w zidentyfikowaniu autoalarmu w moim autku. Jest to Honda Civic rok prod 1997. Nie wiem co montowali w serwisie w tym czasie ale ponoc PRESTIGE.
    Pilot jest czarno-szary, ma jeden duzy przycisk koloru czarnego w ksztalcie elipsy o srednicy okolo 2 cm i diode led czerwona. W srodku sa dwie baterie SONY 3V CR1616, scalaczek 8 nozkowy. Nie ma zadnych opisow, znaczkow czy czegokolwiek, scalak jest potraktowany papierem sciernym, tak samo jak scalaki w centralce.
    Moze ktos widzial lub ma takie cudo techniki ?

Dzieki i pozdrawiam
    netmagic
  • REKLAMA
  • #2 202192
    Pschemek
    Poziom 23  
    Ocena: 14
    u nas serwis Hondy montuje tylko Prestige (Olsztyn), tylko troche opis pilota mi nie pasuje, nie spotkałem sie z jednym przyciskiem.
    proponuje napisac w obojetnie jakiej wyszukiwarce Autoalarmy Prestige i wysypią sie zakłady wstawiające takowe urządzenia, czesto sa tam zdjęcia alarmów wraz z pilotami przy ofercie

jezeli chodzi o nazwe urządzenia za 90% bedzie napisana na obudowie od alarmu, a już na pewno jeżeli jest to prestige
  • #3 202810
    netmagic
    Poziom 2  
    Znalazlem wkoncu. W poblizu miejsca gdzie byla przyklejona centralka byla tez naklejka z jakimis numerkami. Numerki okazaly sie zjadliwe dla googli :) i okazalo sie ze to jeden z przestarzalych alarmow Vision. Czas na zmiany :)

Pozdr
REKLAMA