Planuje otworzyc serwis i ciekawia mnie rozne informacje na ten temat. Nie bede pytal o to jaki sprzet kupic tylko o sprawy organizacyjne
Jeszce prosba do moderatorow o nie przenoszenie tematu, bo wize sie on z gsm, a do innych dzialow nie kazdy zaglada. Zapraszam do dopisywania sie w temacie, aby rozwiac swoje watpliwosci, a temat stanie sie moze kopalnia wiedzy dla osob planujacych wlasny biznes. W temacie nie pytamy o to jaki sprzet kupic.
To moze ja zaczne
Zalozmy, ze klient przynosi mi topielca do naprawy. Klient zapewne bedzie chcial znac koszt naprawy, ale my nie wiemy ile ona wyniesie gdyz nie wiadomo co mogl sie zepsuc. Co robicie w takim wypadku? Umawiacie sie np z klientem, ze jesli naprawa bedzie np. do 100zl to robicie, a jak drozsza to klient potem zadecyduje. I jak wyglada czas naprawy, bo jak wiadomo nie sposob miec czesci do kazdego telefonu, a w mniejszym miescie takim jak moje nie ma zadnego sklepu elektronicznego.
I jeszcze druga sprawa. Jak wyglada koszt zus'ow i innych koniecznych oplat. Chcialbym sie dowiedziec jaki trzeba miec mniej wiecej obrot, aby utrzymac sie na rynku i dalej poszerzac swoje mozliwosc.
Z gory dziekuje za odp i zachecam do dopisywania swoich pytan
To moze ja zaczne
I jeszcze druga sprawa. Jak wyglada koszt zus'ow i innych koniecznych oplat. Chcialbym sie dowiedziec jaki trzeba miec mniej wiecej obrot, aby utrzymac sie na rynku i dalej poszerzac swoje mozliwosc.
Z gory dziekuje za odp i zachecam do dopisywania swoich pytan