logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

miernik cyfrowego sygnału satelitarnego horizon HDSM V2

Piotrpeyu 28 Sty 2006 07:11 4288 4
REKLAMA
  • #1 2228136
    Piotrpeyu
    Poziom 11  
    Witam
    Jestem posiadaczem takowego miernik chcac zmienic mu oprogramowanie wgrywałem listy ze strony producenta lecz niestety nie wszystkie satelity sa tam umieszczone i niewiadomo nawet czy jest mozliwosc zmiany recznie transponderow poprzez jakikolwiek program do edycji,jedynym wyjsciem jest sciagniecie programow i opisow ze strony polskiego dystrybutora firmy vector z gdyni lecz choc rejestruje sie tam nie doszlo domnie zadne potwierdzenie zalozenia konta a bez hasla danego przez serwis nie jestem w stanie niczego dla tego miernika sciagnac,jesli jest ktos tam zarejestrowany czy móglby zassac dlamnie te programy bylbym bardzo wdzieczny,za wszelaka pomoc.
    A oto link do strony gdzie znajduja sie te programy i opisy które sa tez wazne
    http://www.ed.vector.com.pl/83661.xml
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 2246728
    Piotrpeyu
    Poziom 11  
    nie nie mieszkam w polsce
    programiki zdobyłem lecz niestety niema w nich programu do edycji plikow aby samemu stworzyc sobie liste do miernika jesli ktos wie jakim programem sa tworzone programy wsadowe do tego miernika prosze o rade.
    pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #4 2248664
    kdsat
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    Mam ten sam miernik i ten sam problem . Dzwoniłem do vectora mają ten program ale nie chcą dać chociaż mam tam dobre wejścia . Mam dwa pliki gotowe ze strony to moge koledze później przesłac . Jeżeli koledze zależy to niech zrobi plik z lista najbardziej przydatnych transponderów w pliku exel to podeslę go człowiekowi z vectora obiecał mi że zrobi taką listę jaką będę chciał . Pozdrawiam Daniel
  • #5 2897824
    Piotrpeyu
    Poziom 11  
    witam tak ja też niestety nie dostałem tego programu ale jakoś udało mnie sie dostać listę to miernika podobna co szukałem.
    wiec temat uważam za zamknięty.
    Pozdrawiam
REKLAMA