Witam
Mam pewien problem
: mianowicie moja 7650 ma problemy z ładowaniem .... po podłączeniu ładowarki dzieją się dziwne rzeczy - czasami ładuje normalnie, czasami wywali komunikat "nie ładuje" od razu, a czasami ładuje ładuje i nagle wywali "nie ładuje" lub też potrafi przestać ładować ot tak bez niczego i nawet nie wywali żadnego komunikatu ... Moja 7650 jest po wymianie taśmy klawiatura-płyta ( lutowana igłową po "barbarzyńsku" ale wszystko działa - telefon funkcjonuje normalnie
), Soft mej Nokii : v 5.06 NHL-2NA, ładowarka nokiowska ACP-12E nieobciążona daje 6,34V. Sprawdzałem tez na innych ładowarkach i dalej to samo, bateria jest nowa, na starej działo się to samo ... klawiature z płytką i gniazdem ładowarki zamieniłem z inną 7650 więc chyba raczej nie tutaj tkwi problem ... co może być przyczyną takiego zachowania mojej nokii ?? Na gsm nie znam sie za dobrze, więc wole zapytać fachowców
Póki co męczę się tak już od jakiegoś czasu i ładuje po troche jak mi telefon pozwoli ... dałbym do serwisu, ale jak większość Polaków cierpię na chorobę zwaną : chroniczny brak gotówki
Pozdrawiam
Mam pewien problem
Pozdrawiam